Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

Täältä löytyy apuja kirjautumiseen sekä foorumin säännöt
admin
Site Admin
Viestit: 154
Liittynyt: Ke Helmi 11, 2009 13:34

Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

ViestiKirjoittaja admin » Ti Touko 13, 2014 20:34

Viimekuukausien aikana Foorumille on tullut todella runsaasti viikottain ( noin 20-60 kappaletta) rekisteröitymisyritystä ulkomailta, pääosin Ukrainan suunnasta mutta myös muista entisen itäblokin maista kuin myös Keski-Euroopan alueelta. Jos nyt käy niin, että jonkun rekisteröitymisyritys tulee blokattua ja oikeasti olisi asiaa tänne foorumille, niin laittaisitteko suomeksi tähän viestiä alle, esim rekisteröinnissä käyttämäsi nimimerkki, niin osaamme hyväksyä pyynnön. Muuten tulee valitettavasti aika tiukalla seulalla nyt hylättyä yrityksiä, ihan ettei tänne mitään roskapostirobotteja eksyisi, muttei toisaalta haluaisi esim kaikkia hotmail-osoitteita blokata (aika moni rekisteröitymisyritys on näistä ilmaissähköposteista). Suurin osa haisee jo pitkälle, mutta osa jää mietityttämään. Onhan sitä meitä Enkelinkoskettamia valitettavasti myös ns ulkosuomalaisina, eli ulkomailla syystä tai toisesta asuvia suomalaisia. Ja saattaa sitä epähuomiossa tulla myös Suomessa asuviakin hylättyä, valitettavasti, tämän kaiken spämmitulvan keskellä.

Yst. terv. Admin & Tekninen Tuki
Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Rakkaus ei koskaan katoa...

It is the end of all hope
To lose the child, the faith
To end all the innocence
To be someone like me

perhonen

Re: Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

ViestiKirjoittaja perhonen » Su Elo 10, 2014 16:21

Hei, tahtoisin liittyä seuraanne foorumille. Meillä tehty raskaudenkeskeytys sikiön rakennepoikkeavuuden takia 2.8.14. Kaipaisin kovasti vertaistukea.

PikkuJ

Re: Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

ViestiKirjoittaja PikkuJ » La Elo 30, 2014 16:46

Hei! Rekisteröidyin n. kk sitten, mutta en heti saanut tunnuksia. Nyt huomasin, että pääsen kirjautumaan sivustolle, mutta en pääse lukemaan foorumin sisältöä. Mitä pitäisi tehdä?
-PikkuJ


Palaa sivulle “Tervetuloa foorumille!”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija