Jäsenrekisterin siivous

Täältä löytyy apuja kirjautumiseen sekä foorumin säännöt
admin
Site Admin
Viestit: 154
Liittynyt: Ke Helmi 11, 2009 13:34

Jäsenrekisterin siivous

ViestiKirjoittaja admin » Ke Joulu 02, 2009 16:13

Tiedoksi: Jäsenrekisteri siivotaan noin kerran kuukaudessa, yleensä kuun ensimmäisellä viikolla!
Lisäksi vähintään kerran viikossa poistetaan pysyvästi ne henkilöt, jotka eivät viikon sisään rekisteröitymisen hyväksymisestä ole tehneet esittelyä.

Koska foorumille hyväksytään rekiteröityneeksi jäseneksi oikeastaan kuka tahansa, kenen sähköpostiosoite on "järkevä" (eli ei selvästi jonkin roskapostibotin osoite - näitäkin tulee yllättävän paljon jopa!) on esittelyviesti syytä tehdä. Vasta esittelyviesti avaa sitten ovet foorumin laajemmalle käytölle. Säännöissä sanotaan seuraavasti: " Sääntö aktiivisuudesta

Käyttäjällä ei ole pakkoa osallistua keskusteluun, mutta välttääksemme mukana kulkevat ”vapaamatkustajat”, joiden tarkoitusperät foorumilla oloon voi kyseenalaistaa, on suotavaa, että käyttäjä kirjoittaa foorumille aktivoitumisen jälkeen 2 viestiä (mukaanlukien esittelyviesti) ensimmäisen kuukauden aikana, sekä uudelleen 2 viestiä seuraavan 2 kuukauden aikana - eli yhteensä 4 viestiä kolmen kuukauden sisään. Jos tämä tuntuu liian kohtuuttomalta vaatimukselta, ota yhteyttä moderaattoriin tai adminiin. Foorumi tarvitsee toimiakseen aktiivisia kirjoittajia, mutta myös vähemmän aktiiviset ovat yhtälailla foorumin käyttöön oikeuttettuja. Kirjoitettuasi nuo muutamat viestit, voit hyvin lueskella foorumin tekstejä aivan rauhassa.

Käyttäjiä, jotka eivät ole täyttäneet tätä vaatimusta tai eivät ole ottaneet yhteyttä, poistetaan 3kk kuluttua rekisteröitymisestä. Jos esittelyviestiä ei ole tehtynä viikon sisään palstalle rekisteröitymisestä, rekisteröityminen poistetaan. Poistamme käyttäjiä ilmoittamatta siitä erikseen käyttäjälle. Ryhmän luottamuksellisuuden säilyttääksemme tarkkailemme aktiivisesti foorumille hyväksyttyjen viestimäärää."


Esittelyviestin ei tarvitse olla pitkä ja erityinen, sen ei tarvitse olla mikään kirjoitustaidon mestariteos, näyte kaunokirjallisista lahjoista. Varsinaisen keskeytyskertomuksen voi kirjoittaa jäsenille tarkoitetulle Enkelinkoskettamien-osastolle omaan aihepiiriinsä, sitä ei tarvitse esittelyviestiin laittaa. Mikäli esittelyviestiä ei halua "julkisesti kaikkien nähtäväksi" sen voi lähettää myös yksityisviestinä tai sähköpostilla suoraan minulle. Tämä ei kuitenkaan poista tuota aktiivisuusvelvoitetta eikä oikeuta urkkimaan tietoja palstalta osallistumatta itse ollenkaan kirjoitteluun.

Tällä foorumilla käsitellään sen verran henkilökohtaisia, arkaluontoisia asioita, että emme tahdo varmastikaan kukaan tänne urkkijoita, sensaationnälkäisiä kauhistelijoita saati sitten heitä, jotka ovat täältä hakemassa vain jotain lähdemateriaalia omiin tarkoituksiinsa. Käymme täällä läpi niin rankkoja aikoja, rankkoja asioita vertaistukiryhmässä, että vain saman kokeneet voivat ymmärtää näitä asioita. Haluamme suojata jäseniämme muualla ilmenevältä ennakkoluuloisuudelta, ehdottomuudeltam haukkumisilta, ymnmärtämättömiltä lausahduksilta, tietoisilta tölväisyiltä ja "jeesustelulta". Haluamme tarjota suojaisan paikan käydä läpi niitä synkimpiä ajatuksiakin ja mahdollisuuden kokea, ettei sittenkään ole yksin tämän asian kanssa vaan meitä saman prässin läpikäyneitä on monta. Siksikin meillä on nuo säännöt jäsenyyden haussa.

Jos joku tuntee ja kokee kärsineensä suurta vääryyttä asian suhteen, on hän hyvä ja ottaa minuun yhteyttä joko sähköpostitse tai yksityisviestillä. Foorumisiivouksen yhteydessä rekisteröity nimimerkki suljetaan ja mikäli viikkoon ei ihmisestä kuulu mitään (esim sähköpostia adminille lähettämällä), nimimerkki ja sitä myötä kaikki rekisteröitymistiedot poistetaan. Tämän jälkeen nimimerkin palautus ei valitettavasti onnistu enää meidän foorumin ylläpitäjien toimesta. Erikseen jokaiselle, jolla sääntöihin laitetut ehdot eivät täyty viestimäärän suhteen, meillä ei ole resursseja laitella viestiä ja kysellä jäsenyyden perään. Pyöritämme tätä foorumia vapaaehtoisvoimin muiden hommien ohella. Lisäapuja moderaattoriporukkaan otetaan toki vastaan, jos kiinnostusta löytyy!

Foorumilla on 212 esittelyviestin tehnyttä jäsentä (1.8.2012). Joukossa on voimaa, yksin ehkä olemme hetkittäin heikkoja, mutta yhdessä me olemme vahvoja naisia ja me pärjäämme. Päivä kerrallaan, hetki kerrallaan. Se riittää, siinä on meidän vahvuus. Ja niinä hetkinä kun minä olen heikko, on minulla täällä tuki ja turva lähellä. Tiedän että en ole ainoa, tiedän että en ole yksin.

T. Admin, enkelinkoskettama 19.12.2002 alkaen

Pinguli

Re: Jäsenrekisterin siivous

ViestiKirjoittaja Pinguli » To Elo 04, 2016 20:19

Kirjoitin lyhyen esittelyn, mutta en tiedä menikään oikeaan kansioon...


Palaa sivulle “Tervetuloa foorumille!”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija